Den fuldautomatiske skæremaskine er i stand til at skære op til 96 paraffinblokke samt levere 400 snit monteret på prøveglas, registrerede, tørrede og klar til videre analyse. Alt sammen på kun 6 timer – og uden indgriben fra en bruger undervejs, hvilket giver et afgørende kapacitetsløft til laboratoriet. Færre hænder er involveret, og langt flere prøver kommer igennem systemet på kortere tid til gavn for både klinikere og patienter. Men hvad med kvaliteten?

Målet er forbedret diagnostik

Det er faktisk kvaliteten, der er maskinens kernefokus.  AS-410M er forsynet med en avanceret præcisionsmikrotom og har automatisk udskiftning af skæreblad undervejs. Alle blokke måles og justeres automatisk, så de er vinklet optimalt i forhold til mikrotomkniven. Skæringen foregår med præcis timing ved en kontrolleret temperatur, hvilket giver snit med meget stor ensartethed. Desuden kan maskinen indstilles til at registrere overfladen fotografisk, så snittene skæres med størst mulig vævsoverflade i blokken.

Resultatet er en ekstremt høj snitkvalitet, der skaber det perfekte udgangspunkt for analyse og diagnostik.

Skabt til digital patologi

Vores holdning hos Axlab er, at ny teknologi skal understøtte digital patologi. Netop AS-410M er klar til at kunne forbindes med LIS systemer, og med sin høje kvalitet er snittene optimale til kvalitetsscanning. Også ID og patientsikkerhed er digitalt integreret. Stregkoden på kassetten aflæses automatisk, og informationer printes direkte på objektglasset.

Axlab er centrum for fuldautomatisk skæring

På baggrund af vores erfaring og servicestandard har Dainippon Seiki Co., Ltd. valgt Axlab A/S som eneforhandler af AS-410M i Europa. Dermed styrker vi vores position som centrum for teknologi i forbindelse med fuldautomatisk skæring af paraffinsnit. AS-410M benyttes allerede på farma- og hospitalslaboratorier flere steder i Europa. 

Kom endnu tættere på AS-410M her