Hos Axlab hjælper vi dig med at sammensætte det bedst mulig workflow i dit patologilaboratorium. Derfor tilbyder vi to kassetteprintere – den lille Pi printer, som nemt kan passe ind i et stinkskab samt den større VEGA™ som er en solid arbejdshest, som kan placeres på et rullebord ved udskæringen.

VEGA™ printeren er en solid løsning til det store laboratorium, der gerne vil have knivskarpe laser-printede kassetter. Laser-teknologien eliminerer behovet for udskiftning af printerhoveder og er derfor billigere i drift end traditionelle printere.

Printeren kan printe op til 720 kassetter i timen, og kan håndtere specielle karakterer som æ, ø og å. Der skiftes automatisk til næste tårn, så hænderne kan bruges til andre opgaver.

Læs mere om VEGA™ her

Med Pi printeren undgår man at vende sig om, hver gang man skal printe. Pi Kassetteprinteren er nemlig designet til at kunne stå i selve stinkskabet, så man bare skal række hånden frem for at printe.

Det giver ikke blot ergonomiske fordele ved den lille, handy printer, men Pi arbejder også hurtigt og er næsten lydløs. Den printer kassetter ”on demand” på under 4 sekunder og styres nemt via den tydelige 7” farveskærm, der har samme intuitive brugerflade som en smartphone eller tablet.

Patientdata er sikret med en præcis stregkodelæser, der klarer selv svært læselige koder, så det ikke er nødvendigt selv at skulle indtaste data.

Læs mere om Pi Kapselprinter her